Waarom zijn mijn ingevulde gegevens opeens verdwenen?

Laatst bijgewerkt: Nov 08, 2013 12:55PM CET
Het kan voorkomen dat u ongelukkigerwijs uw ingevulde gegevens op een formulier (verslag) kwijt bent. Dit is uiteraard zeer vervelend, helemaal wanneer u daar lange tijd aan gewerkt heeft.

Om meteen maar met de deur in huis te vallen; deze gegevens kunnen wij niet terug halen.

Waarom dit gebeurt:
Dit verschijnsel kan voorkomen wanneer de internetverbinding (tijdelijk) even verbroken is geweest, bijvoorbeeld door een draadloze instabiele router, of slecht bereik. De versleutelde gegevensstroom van onze applicatie ziet dat als een inbreuk en wil dat er opnieuw wordt ingelogd om te verifiëren dat dezelfde gebruiker (u) hier inderdaad aan het werk is. Dit is een veiligheidscheck die we gezien de vertrouwelijke data in onze applicatie bewust hanteren.

Wat u kunt doen om in het vervolg geen ingevulde teksten meer kwijt te raken
Maak goed gebruik van de knop 'Opslaan'. Dit slaat het formulier op als conceptversie zodat de tekst sowieso behouden blijft, tenzij u deze weer wijzigt. Leer uzelf aan om om het half uur (of wanneer u weg loopt van uw computer) te drukken op ‘Opslaan’ onderaan het formulier.

Hier vind u meer informatie over ‘Opslaan’ en ‘Definitief opslaan’.