Analyse per organisatiedeel

Laatst bijgewerkt: May 12, 2015 02:22PM CEST
Standaard krijgt u, wanneer u op de knop analyse drukt, gegevens te zien die betrekking hebben op alle organisatiedelen waar u rechten over heeft. Aan de rechterkant van het scherm ziet u echter het datafilter staan. Hier kunt u aangeven dat u slechts over één organisatiedeel een analyse wilt uitvoeren, of over iedere andere willekeurige samenstelling van organisatiedelen. Zo lang u er maar rechten over heeft als leidinggevende.

Wanneer u op selecteren klikt volgt er een scherm die alle organisatiedelen laat zien. Deze zijn allemaal lichtgeel gekleurd. Dit betekent dat alle organisatiedelen geselecteerd zijn. Wanneer u vervolgens op één organisatiedeel klikt, wordt deze wit. Dit betekent dat dit organisatiedeel niet meer wordt meegenomen in de analyse. U kunt er ook voor kiezen om bovenin op 'niets' te drukken. Wanneer u dit doet worden alle organisatiedelen niet meer geselecteerd. Zo kunt u vervolgens makkelijk één organisatiedeel kiezen waarover u de analyse wilt genereren.