Gebruikersnaam én wachtwoord vergeten?

Laatst bijgewerkt: Feb 12, 2018 05:47AM CET
Bent u zowel de gebruikersnaam én het wachtwoord vergeten?

Geen nood, volg de volgende stappen.
  1. Klik op het login-scherm op de link 'Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?'. U wordt gevraagd uw e-mail adres in te vullen. Dat dient uiteraard het e-mail adres te zijn waarmee u bekend bent in de applicatie.
  2. U ontvangt een e-mail waarin een link staat waarmee u direct zowel uw gebruikersnaam als uw wachtwoord kunt aanpassen.

Alle stappen doorlopen? U wordt dan direct ingelogd in de applicatie en kunt gelijk weer aan de slag. Zie deze artikelen om meer te lezen over het opvragen van uw gebruikersnaam en het instellen van een nieuw wachtwoord

Ontving u na het opvragen van uw gebruikersnaam een onduidelijke e-mail met alleen een stip als gebruikersnaam, lees dan dit artikel voor de verklaring.