Onduidelijke e-mail met een stip als gebruikersnaam ontvangen?

Laatst bijgewerkt: Jul 08, 2016 04:31PM CEST
Heeft u uw gebruikersnaam opgevraagd door middel van de betreffende button op de inlogpagina en ontving u toen de onderstaande raadselachtige e-mail met alleen een stip als gebruikersnaam?

Dit wordt veroorzaakt doordat er nog geen gebruikersnaam bekend is in het systeem. U heeft deze dan kennelijk nog nooit aangemaakt. Wat er nodig is om in te kunnen loggen in zo'n geval is dat uw leidinggevende of de beheerder van uw organisatie u eerst een uitnodiging stuurt om een gebruikersnaam en een wachtwoord aan te maken. Wij raden u aan contact op te nemen met de betreffende personen.