Uitvinken van antwoorden op het competentieformulier

Laatst bijgewerkt: Dec 12, 2017 10:19AM CET
Het weer ‘uitvinken’ van een radiobutton (de technische benaming voor die vinkjes bij de competenties) is helaas (nog) niet mogelijk. Wij zijn ons er van bewust dat dit prettig zou zijn, maar technisch is dat kennelijk nogal een uitdaging - verbonden aan het gebruik van dit type vraagsoort in een webbrowser. We bekijken de mogelijkheden om dat alsnog op te lossen, maar vooralsnog is dit helaas even hoe het werkt.

Wanneer je per ongeluk een bolletje plaatst en nog niet op 'opslaan' hebt gedrukt kun je de ingevoerde input nog wel wissen door de pagina te verversen. Zodra de input is opgeslagen, kan het bolletje nog wel worden verplaatst (zo lang het formulier in concept is), maar niet meer worden verwijderd.

Het opnemen van een extra kolom 'niet van toepassing' bij de instellingen is geen handig alternatief, want zo'n kolom telt mee bij het bepalen van het gemiddelde op de competentie. Zie dit artikel. Het mogelijk maken van een extra kolom met niet van toepassing is één van de oplossingen die wij in overweging hebben.