Support via Teamviewer

Laatst bijgewerkt: Jan 04, 2018 10:20PM CET
In sommige gevallen is het handig als medewerkers van de Digitale Gesprekscyclus kunnen meekijken op uw scherm bij supportvragen. Omdat onze medewerkers niet in de gegevens van medewerkers en dossiers kunnen kijken is het daarom handig om via schermdeling uw probleem toe te lichten. Hiervoor is een handige support functie ingebouwd in de Digitale Gesprekscyclus via de module QuickSupport van TeamViewer. Deze kunt u eenvoudig openen door te gaan naar:
  • Support > Open TeamViewer

Open TeamViewer