Analyse digitale ondertekening

Laatst bijgewerkt: Jan 08, 2018 08:26PM CET
Als een beheerder digitale ondertekening voor formulieren heeft ingesteld, dan is het mogelijk om de gegevens hiervan op te vragen bij de Analyse. Navigeer voor het bekijken van digitaal ondertekende formulieren naar het onderdeel Analyse in het hoofdmenu.

Stap 1. Kies een gesprekscyclusprofiel om de resultaten van op te vragen. Na selectie van een gesprekscyclusprofiel verschijnen direct de procesindicatoren voor de gekozen populatie. Bekijk hier het artikel voor het instellen van het datafilter van de Analyse.

Selecteer hieronder een gesprekscyclusprofiel

Stap 2. Klik op een groene balk voor één van de gespreksformulieren (in onderstaand voorbeeld de formulieren Doelstellingen, Voortgang of Beoordeling). Het groene gedeelte van de balk betreft definitief opgeslagen gespreksformulieren, het blauwe gedeelte betreft nog niet definitief opgeslagen formulieren. Alleen definitief opgeslagen formulieren kunnen digitaal ondertekend zijn, dus alleen de groene balk toont hiervoor resultaten.

Selecteer gespreksformulier

Stap 3. Een nieuw venster opent op de Analyse pagina met de resultaten voor digitale ondertekening bij het geselecteerde formulier. In het bovenste gedeelte wordt een grafiek weergegeven met de verdeling van de voor gezien / voor akkoord / niet akkoord / nog niet ondertekend. Vervolgens worden overzichten getoond van de medewerkers voor de verschillende statussen.

Doelstellingen - digitale ondertekening