Ondersteuning .ics in Outlook op iOS

Laatst bijgewerkt: Jan 26, 2018 06:01PM CET
Veel gebruikers van de Digitale Gesprekscyclus maken gebruik van een iOS device zoals een iPad om met de applicatie te werken. In veel gevallen staat hier ook de e-mail en kalender software Outlook van Microsoft op geïnstalleerd. Deze software kan onder andere gebruikt worden voor het beheren van agenda's.

Om onbegrijpelijke reden is het echter niet mogelijk om de universeel gangbare .ics bestanden voor uitnodigingen en gebeurtenissen te openen in Outlook voor iOS. Dit issue ligt buiten het bereik van de Digitale Gesprekscyclus om op te lossen.

Ons advies is om de kalender uitnodigingen in het .ics formaat in Outlook op een normale desktop of laptop computer te openen, totdat Microsoft dit probleem heeft verholpen.

Lees hierover meer op de website van Outlook zelf: