'Ik heb niet voldoende rechten' om de 360 graden feedback van mijn collega in de vullen

Laatst bijgewerkt: May 22, 2018 02:41PM CEST

Wanneer je een uitnodiging krijgt om een 360 graden feedback in te vullen voor een collega, krijg je deze uitnodiging via de mail. Daar kan je dan op een hyperlink klikken en als het goed is kan je de vragenlijst (nadat je bent ingelogd) vervolgens invullen. Soms horen wij dat de melding 'Je hebt niet voldoende rechten om op deze pagina te komen'in beeld komt.

Deze melding kan je door verschillende redenen krijgen:

1.  Het kan zijn dat de medewerker die je uitnodigt tussentijds gewisseld heeft van collega. Jij staat dan niet meer in de lijst en heb dan dus niet meer voldoende rechten om de 360 graden feedback in te vullen. In dit geval kan je aan de collega vragen of hij/zij jou nog steeds in de lijst heeft staan, of dat er gewisseld is.
  2. Het kan zijn dat je in een omgeving inlogt waar wel eens een andere medewerker ook heeft ingelogd. Soms onthoudt dan de internet browser dat er iemand anders heeft ingelogd en dan krijg je een foutmelding. Het werkt vaak om de geschiedenis van de internet browser te wissen en vervolgens weer op het linkje te klikken. Ook kan het helpen om het linkje in een andere internet browser te openen.
  3. Het kan zijn dat je account op 'inactief' is gezet door je leidinggevende. In dit geval is het handig om contact met je leidinggevende op te nemen.
  4. Het kan zijn dat je per ongeluk meerdere account in het systeem hebt staan en dat je dus inlogt met het verkeerder account. Neem in dit geval ook contact op met je leidinggevende

Mocht je er na deze opties nog niet uitkomen, neem dan contact op met onze supportafdeling.