Organisatiedeel toevoegen

Laatst bijgewerkt: Mar 16, 2018 10:00AM CET
Een organisatie bestaat standaard uit één organisatiedeel (root). Met organisatie wordt uw bedrijf, school, vereniging of instelling bedoeld. De Beheerder van een organisatie kan op ieder gewenst niveau organisatieonderdelen toevoegen, verwijderen en verplaatsen. Een Leidinggevende kan alleen bij zijn eigen organisatiedeel een onderliggend organisatiedeel toevoegen.

Hoe voeg ik een organisatiedeel toe?
Een organisatiedeel toevoegen doet u door te klikken op Start (of Organisatie) » Organisatiedeel toevoegen. Het is een tekstuele link aan de rechterkant van het menu.

Een organisatiedeel toevoegen

In het formulier zijn alleen Naam organisatiedeel en Bovenliggend organisatiedeel verplichte velden. Met Bovenliggend organisatiedeel bepaalt u onder welk organisatiedeel het nieuwe organisatiedeel valt. Wanneer je dus verschillende sub mappen wilt aanmaken, kies je dus voor een andere bovenliggende map. Bijvoorbeeld; Organisatie Test --> Afdeling Marketing --> Groep A. De bovenliggende map is dan Afdeling Marketing en de sub map is dan groep A. Na het opslaan van de gegevens wordt het nieuwe organisatiedeel aangemaakt en wordt u naar de pagina met contactgegevens verwezen.

U bewerkt dit organisatiedeel op deze manier.

Tip: Bekijk hier het onderscheid tussen organisatie en organisatiedeel.