Medewerker toevoegen of maken

Laatst bijgewerkt: Feb 27, 2013 02:49PM CET
Een Leidinggevende of Beheerder kan medewerkers aan een organisatie toevoegen.

1) Ga naar de pagina Start, (of de pagina Organisatie)

2) Klik hier in het menu aan de rechterkant op de knop Medewerker toevoegen

3) Vul de getoonde velden in en klik onderin de pagina op Opslaan of
Opslaan en nog iemand toevoegen

Logingegevens op een later tijdstip versturen

Er kan worden ingesteld of deze medewerker direct of later op de hoogte moet worden gesteld van deze Digitale Gesprekscyclus account. Deze gebruiker later op de hoogte stellen? Selecteer dan bij het veld Notificatie versturen; Nee, later sturen.

Een Medewerker kan ook worden beheerd of verwijderd.

Tip: Zo kunt u een Leidinggevende toevoegen. Dit artikel laat zien hoe u een Beheerder toevoegt.