Gesprekscyclus aanpassen en versiebeheer (Beheerder)

Laatst bijgewerkt: Mar 11, 2014 04:20PM CET

Als beheerder van het systeem kunt u het aantal gesprekken in uw gesprekscyclus, de naamgeving van deze formulieren en de inhoud er van geheel zelf afstemmen op uw eigen beoordelingssystematiek.

U kunt maximaal drie verschillende gesprekstemplates na elkaar in de cyclus plaatsen om te gebruiken door uw leidinggevenden en medewerkers. Doordat zij het middelste gesprek zo vaak kunnen herhalen als gewenst, is in principe het aantal gesprekken waaruit een cyclus zou kunnen bestaan dus oneindig.

Bij oplevering van de applicatie is er reeds een basistemplate ingesteld.

Deze instellingen hebben betrekking op uw gehele organisatie voor alle medewerkers.

Bij het bewerken van de gespreksformulieren is er sprake van een versiesysteem. Dat wil zeggen dat wijziging pas van kracht worden als de nieuwe versie van de gesprekscyclus wordt geactiveerd en dan zal deze wijziging alleen betrekking hebben op nieuwe cycli die vanaf dat moment worden gestart.

De cyclusinstellingen hebben altijd betrekking op alle genoemde zaken bij pijl 2 in de schermafbeelding.

Er is altijd één live versie die u bij instellingen (zie pijl 3) kunt bekijken. Tevens kan er maximaal één conceptversie zijn waar u bewerkingen in kunt doen. Vanaf het moment dat u de conceptversie live zet wordt dat de nieuwe live versie van de cyclusinstellingen en krijgen alle medewerkers waar vanaf dat moment een cyclus voor wordt aangemaakt door een leidinggevende te maken met de nieuwe cyclusinstellingen. Bij medewerkers die op het moment van de aanpassing al een lopende gesprekscyclus hadden, kan deze eerst nog op de 'oude manier' worden voltooid. Bij het opstarten van een nieuwe cyclus gelden voor deze medewerkers ook de nieuwe instellingen.