Datafilter

Laatst bijgewerkt: Jan 04, 2018 10:43PM CET

Wanneer u rechten heeft als leidinggevende in de applicatie, dan ziet u bovenaan de pagina de 'analyse' staan. Wanneer u deze pagina opvraagt, dan kunt u vervolgens aan de rechterkant van het scherm de organisatiedelen en de populatie gebruikers waar de analyse gelogde events van weergeeft bepalen. Dat noemen we de instellingen van het datafilter.

U heeft daarbij de volgende opties tot uw beschikking.

Begin- en einddatum
Selecteer een begin- en einddatum. Alleen gelogde gegevens uit deze periode worden meegenomen in de analyse.

Let op, alleen informatie van definitief opgeslagen formulieren wordt meegenomen in de analyse. De bespreekdatum (datum bovenaan het gespreksformulier) bepaalt of het formulier in de datumselectie valt, niet de datum waarop het formulier definitief is opgeslagen. Met andere woorden, een formulier beoordeling dat besproken is in december 2015, maar pas definitief opgeslagen in januari 2016, telt mee in de gegevens van 2015, echter pas na het definitief maken van het formulier in januari 2016.

Organisatiedelen
Selecteer de organisatiedelen waar u analysegegevens van wilt opvragen. Default zijn alle organisatiedelen geselecteerd waar u rechten over heeft als leidinggevende. Elke andere willekeurige samenstelling van organisatiedelen is ook mogelijk, zo lang u er maar rechten over heeft. Lees eerst dit artikel om goed te begrijpen wat de selectie van organisatiedelen inhoudt voor de gegevens die gepresenteerd worden.

Competentieprofielen
Selecteer de competentieprofielen van de gebruikers die u wilt meenemen in de analyse. Hiermee sluit u alle gebruikers met een ander (of geen) competentieprofiel uit van de populatie. U kunt op deze manier bijvoorbeeld alleen gegevens opvragen van alle medewerkers met het competentieprofiel 'administratief medewerker'. Default worden gegevens van gebruikers met alle competentieprofielen meegenomen in de analyse, evenals gebruikers waar nog geen competentieprofiel aan is gekoppeld.