Beheerder

Laatst bijgewerkt: Apr 22, 2013 12:44PM CEST
De Digitale Gesprekscyclus werkt met verschillende (stapelbare) gebruikersrollen, Medewerker, Leidinggevende en Beheerder. De persoon die zich aanmeldt voor een proefaccount krijgt de gebruikersrol Beheerder toegewezen. Naast Beheerder is deze persoon in eerste instantie ook Leidinggevende én Medewerker.

De Beheerder beschikt over alle lees- en schrijfrechten en heeft inzicht in de complete organisatiestructuur en haar medewerkers. Een organisatie kan meerdere Beheerders bevatten.

Een Beheerder kan het volgende
  • Accountinstellingen beheren
  • De werking van de gesprekscyclus beheren
  • De opbouw van de gespreksformulieren beheren
  • De inhoud van de competentieprofielen beheren
  • Organisatiedelen en gebruikers beheren
  • Géén gesprekscycli van medewerkers zien (tenzij hij naast Beheerder ook Leidinggevende is)

Om hier een beter idee bij te krijgen
Ze kunnen organisatiedelen (ongeacht niveau) aanmaken, wijzigen, verplaatsen en verwijderen, evenals de Leidinggevende(n) hiervan instellen. Ook mogen Beheerders alle gebruikers (Beheerders, Leidinggevenden en Medewerkers beheren.

Daarnaast kan de Beheerder instellingen van de applicatie op organisatieniveau aanpassen, facturatiegegevens inzien en wijzigen. De Beheerder is tevens de enige die de account kan beëindigen.

De Beheerder wordt tevens direct bij het registreren van de organisatie aangesteld als Hoofdcontactpersoon en contactpersoon voor de facturatie. Dit kan naderhand uiteraard gewijzigd worden.

Tip: Bekijk hier hoe u een Beheerder toevoegt. Op deze pagina ziet u een overzicht van alle gebruikersrollen en de bijbehorende rechten.