Leidinggevende

Laatst bijgewerkt: Apr 22, 2013 12:43PM CEST
De Digitale Gesprekscyclus werkt met verschillende (stapelbare) gebruikersrollen, Medewerker, Leidinggevende en Beheerder. Een Leidinggevende beschikt over administratieve rechten van het toegekende organisatiedeel inclusief de daaronder vallende medewerkers en bijbehorende gesprekscycli. Een Leidinggevende heeft ook altijd de gebruikersrol Medewerker.

Een Leidinggevende kan het volgende
  • Aan hen toegekende organisatiedelen beheren
  • Aan hen toegekende medewerkers beheren
  • Gesprekscycli van aan hen toegekende medewerkers beheren

Om hier een beter idee bij te krijgen
Een Leidinggevende kan geen organisatiebrede instellingen wijzigen. De Beheerder kiest over welk organisatiedeel (of organisatiedelen) de Leidinggevende rechten heeft. De Leidinggevende kan geen applicatiebrede instellingen doorvoeren.

De Leidinggevende kan de organisatiedelen die onder zijn/haar eigen organisatiedeel liggen beheren en kan tevens nieuwe Leidinggevenden aan die subonderdelen toewijzen. De Leidinggevende beheert accounts van Medewerkers in de betreffende organisatieonderdelen en kan een gesprekscyclus starten, inzien, afronden en Medewerkers uitnodigen voor 360º-feedback.

Een Leidinggevende heeft rechten over deze Medewerkers
  • Alle Medewerkers in het betreffende organisatiedeel die niet daar zelf ook Leidinggevende van zijn.
  • Alle Medewerkers van alle onderliggende organisatiedelen en sub-organisatiedelen (enzovoort), inclusief de Leidinggevenden van al die onderliggende organisatiedelen.

Tip: Bekijk hier hoe u een Leidinggevende kan toevoegen. U vind op deze pagina een overzicht van alle gebruikersrollen en de bijbehorende rechten.