Medewerker

Laatst bijgewerkt: Apr 22, 2013 12:42PM CEST
De Digitale Gesprekscyclus werkt met verschillende (stapelbare) gebruikersrollen, Medewerker, Leidinggevende en Beheerder. Een Medewerker beschikt over lees- en schrijfrechten binnen zijn account in het door de Leidinggevende aan hem toegewezen organisatiedeel. Zo kan een Medewerker zijn persoonsgegevens aanpassen en de inhoud van gespreksformulieren wijzigen *. Een Medewerker wordt door een Beheerder of Leidinggevende worden toegevoegd.

Een Medewerker kan het volgende
  • Enkele persoonsgegevens beheren
  • Het wachtwoord of de gebruikersnaam wijzigen
  • Persoonlijke of aan de gesprekscyclus gerelateerde bestanden beheren
  • Het eigen competentieprofiel invullen *
  • Competentieprofielen over collega's invullen *

Om hier een beter idee bij te krijgen
Een Medewerker kan zijn persoonsgegevens bewerken, zoals een personeelsnummer toevoegen, foto uploaden of  woonadres bijwerken. Hij kan bestanden toevoegen in een gesprekscyclus (die voor alle rollen zichtbaar zijn) of in zijn persoonlijke ruimte. Uiteraard kan ook het wachtwoord worden gekozen of gewijzigd, evenals de gebruikersnaam.

Ook kan hij competenties invullen indien er een gesprekscyclus loopt. Niet elke organisatie werkt met competentieprofielen, dus het kan zijn dat dit tabblad bij uw organisatie is uitgeschakeld. Bovendien kan de Medewerker uitgenodigd worden om 360º-feedback te verstrekken op competentieprofielen van collega's *.

Meer info? U ziet hier een overzicht van alle gebruikersrollen en de bijbehorende rechten.

* Indien dit door de Beheerder is ingesteld