SUPPORTCENTRUM

Supportcentrum

Privacybeleid

Laatst bijgewerkt: Aug 22, 2012 05:31PM CEST
De Digitale Gesprekscyclus houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. Het is ons beleid om transparant te zijn over de wijze waarop wij omgaan met persoonsgegevens.

Als wij u om persoonlijke gegevens vragen, vermelden wij altijd het doel. Voor alle verwerkingen van persoonsgegevens geldt dat alleen gegevens worden gebruikt die u zelf actief hebt verstrekt, online of op papier. Wij gebruiken deze gegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt. In geen enkel geval worden verstrekte gegevens aan derden beschikbaar gesteld, tenzij daartoe een wettelijke verplichting bestaat.

De webpagina’s van de Digitale Gesprekscyclus kunnen verwijzingen bevatten naar andere websites. Wij hebben geen zeggenschap over deze websites, noch over de privacymaatregelen. De persoonsgegevens die u verstrekt via deze websites behoren dus niet tot deze privacyverklaring.


Persoonsgegevens
Deze privacyverklaring geldt voor het verzamelen van persoonsgegevens. Dat zijn gegevens die herleidbaar zijn tot individuele natuurlijke personen, zoals contactgegevens (naam, adres, e-mail adres, telefoonnummer). Verder verzamelen we volledig anoniem gegevens over het gebruik van de website en diensten die niet gebonden zijn aan een persoonlijke identiteit, bijvoorbeeld bezochte pagina’s op de website van Digitale Gesprekscyclus, browsertype en IP-adres. Digitale Gesprekscyclus verzamelt en analyseert deze gegevens om na te gaan hoe bezoekers de webpagina’s gebruiken. Deze gegevens worden benut om het gebruiksgemak en de inhoud te verbeteren.


Uw gegevens en derden
Digitale Gesprekscyclus verkoopt, verhuurt of least uw persoonsgegevens niet aan anderen. Digitale Gesprekscyclus deelt uw persoonsgegevens niet met derden, tenzij dat noodzakelijk is om uw verzoek voor producten of diensten uit te voeren. Een voorbeeld hiervan is het aanleveren door Digitale Gesprekscyclus van een lijst met deelnemers aan een trainingslocatie of cursusleiders.
support@ddgc.nl
http://assets1.desk.com/
false
gesprekscyclus
Bezig met laden
seconden geleden
één minuut geleden
minuten geleden
een uur geleden
uur geleden
gisteren
dagen geleden
ongeveer
false
Ongeldige karakters gevonden
/customer/nl/portal/articles/autocomplete