Gebruikersnaam vergeten

Laatst bijgewerkt: Feb 12, 2018 05:38AM CET

Bent u uw gebruikersnaam (of gebruikersnamen) vergeten, of wilt u hem wijzigen? Dat is op de volgende manier te regelen. U dient hiervoor één ding te weten; met welk e-mailadres u in de applicatie geregistreerd staat.

1) Ga naar de inlogpagina van de applicatie: https://app.ddgc.nl/login

2) Klik op de link 'Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten'

3) Voer uw e-mailadres in en klik op de button

We sturen direct een e-mail waarin links met de gebruikersnaam of -namen die bij ons bekend zijn. U kunt op de link klikken om de gebruikersnaam en het wachtwoord opnieuw in te stellen.

Ontving u na het opvragen van uw gebruikersnaam een onduidelijke e-mail met alleen een stip als gebruikersnaam, lees dan dit artikel voor de verklaring.

Wachtwoord vergeten?
Als u uw wachtwoord wilt herstellen of wijzigen kan dat via dezelfde weg.