Demonstratie, proefaccount en implementatie

Laatst bijgewerkt: Aug 22, 2017 02:40AM CEST

Online Demonstratie

Is uw nieuwsgierigheid gewekt, maar wilt u wel eerst even kijken of het wat is? Dat begrijpen we als geen ander. Wij zorgen voor een online demonstratie en tonen graag alle functionaliteiten en mogelijkheden van de software. Indien de demo bevalt kunnen we een proefaccount inrichten.

Klik hier voor een online demonstratie

Einde van de proefperiode

Voor het verstrijken van de proefperiode maken we via e-mail en in de applicatie bekend dat uw twee mogelijkheden heeft: stoppen of betalende klant worden. Als u stopt verwijderen we uw gegevens en account. Indien u besluit de Digitale Gesprekscyclus te blijven gebruiken, plannen we een implementatie in. Tijdens dit traject zorgen we voor passende begeleiding met een succesvolle adoptie van de software als resultaat. Alle (test)gegevens uit uw proefperiode blijven dan uiteraard bewaard. Wel zo fijn, want dan kunt u gelijk verder.

Abonnement en implementatie

Ons abonnement is simpel en transparant. Voor slechts € 600,- (excl. BTW) per jaar, heeft uw organisatie haar complete gesprekscyclus op orde. Heeft u meer dan 40 medewerkers? Dan betaalt u € 15,- per medewerker per jaar bij in staffels van 10.

De details van een implementatietraject bespreken we graag eerst. Neem hiervoor contact op via 075 - 670 2715 of sales@ddgc.nl.