Restitutiebeleid

Laatst bijgewerkt: Apr 22, 2013 12:26PM CEST
Als onderdeel van ons beleid, vindt er geen restitutie plaats voor niet-gebruikte dossiers, tenzij er sprake is van een aantoonbare fout in het systeem.

We behouden ons tevens het recht voor om gebruikers of gehele accounts af te sluiten als we vermoeden dat er misbruik van het systeem wordt gemaakt. Dit staat ook beschreven in onze Algemene Voorwaarden. Als wij besluiten om uw account af te sluiten vindt er geen restitutie plaats.