Facturatiebeleid

Laatst bijgewerkt: Aug 22, 2017 02:54AM CEST
U ontvangt een factuur op basis van het aantal gebruikers (medewerkers) in de applicatie. Wij factureren vooraf per abonnementsperiode van een jaar. Zodra de nieuwe periode is ingegaan ontvangt u van ons een nieuwe factuur. De ingangsdatum van uw abonnement start zodra de Oplevering van de applicatie heeft plaatsgevonden. Dit is het moment waarop gebruikers kunnen inloggen.

Tip: Indien u gedurende het jaar extra gebruikers wilt aanmaken, dan kan de Beheerder dit aangeven bij de instellingen in de applicatie. De gebruikerslimiet is dan onmiddellijk verhoogd. U ontvangt vervolgens dan per tien extra gebruikers – of een gedeelte daarvan – een factuur voor de uitbreiding van het aantal gebruikers, naar rato tot het einde van de abonnementsperiode van een jaar.

Alsnog vragen?
We helpen u graag. Kijk rechts op deze pagina hoe u met ons in contact komt.