Account (Beheerder)

Laatst bijgewerkt: Apr 22, 2013 12:29PM CEST
Beheerder - Instellingen - AlgemeenAls Beheerder heeft u controle over de algemene instellingen
van uw account. Klik in het hoofdmenu op Instellingen » Account » Algemeen om in dit onderdeel te komen.

Algemeen » tabblad Algemeen
Account
Overzicht van algemene instellingen. U kunt hier het aantal medewerkers aanpassen of uw account beëindigen.

Hoofdcontactpersoon
U bent verplicht om één hoofdcontactpersoon op te geven.

Organisatiegegevens
Hier kunt u de contactgegevens van de organisatie kwijt.

Algemeen » tabblad Beheerders
Beheerders
In dit onderdeel kunt u andere medewerkers de gebruikersrol Beheerder toekennen. Wij raden aan slechts één of twee personen Beheerder te maken, gezien de grote hoeveelheid instelmogelijkheden. Dit biedt veel vrijheid, maar brengt ook de nodige verantwoordelijkheden / verplichtingen met zich mee.

Facturatie
Factuuradres
Deze gegevens worden door ons systeem gebruikt voor de facturatie. Zorg ervoor dat u een administratief contactpersoon selecteert en dat deze gegevens correct zijn. Foutieve of ontbrekende gegevens kunnen i.v.m. het missen van facturen resulteren in het inactief maken van uw account.

Facturatiegegevens
Hier ziet u een overzicht van gegevens die te maken hebben met de facturatie. U kunt hier tevens het aantal medewerkers aanpassen.