SUPPORTCENTRUM

Supportcentrum

Bestanden

Laatst bijgewerkt: Jan 04, 2018 10:13PM CET
De applicatie geeft 100 MB gemiddeld per gebruiker aan opslagruimte. De maximale bestandsgrootte is 20 MB per bestand. Elke gebruiker kan dus een groot aantal bestanden huisvesten. Deze bestanden kunnen op 4 verschillende niveau’s worden toegevoegd.

Hieronder ziet u het bestanden overzicht. U komt hier via de pagina Mijn dossier.


Bestanden overzicht

Via de pijltjes aan de rechterkant kunt de items open en dicht klappen.

 
Organisatie
Een Beheerder kan op organisatieniveau bestanden toevoegen die voor alle leidinggevende en medewerker te lezen zijn. Alleen een Beheerder kan deze verwijderen en toevoegen.

 
Organisatiedeel
Een Leidinggevende kan bestanden toevoegen aan een organisatiedeel die alleen te lezen zijn door:
 
  • Leidinggevende of Medewerker van dezelfde afdeling;
  • Leidinggevende of Medewerker van een afdeling die valt onder de afdeling waar aan het bestand wordt toegevoegd.

Deze bestanden kunnen verwijderd worden door een Leidinggevende van de afdeling of een van de bovenliggende afdelingen.

 
Mogelijkheden van de Leidinggevende en Medewerker
Een Leidinggevende kan bestanden toevoegen aan een Medewerker. Deze bestanden zijn alleen te lezen door een Leidinggevende en Medewerker.

Alleen een Leidinggevende kan bestanden van een Leidinggevende verwijderen.
Een Leidinggevende kan alleen bestanden publiek zetten.

Een Medewerker kan bestanden toevoegen aan zijn eigen account. Deze bestanden zijn dan alleen te bekijken door een Leidinggevende en de Medewerker zelf - zichtbaar (ook Leidinggevende(n)).

Als een Medewerker de zichtbaarheid van het bestand op privé zet (alleen voor mij) dan is het bestand alleen voor hem zelf toegankelijk. Bij het toevoegen van bestanden op dit niveau kan worden aangegeven of het bestand een persoonlijk ontwikkelplan is. Als het een ontwikkelplan is wordt het bestand meegenomen in de analyse.

 
Gesprekscyclus
Een Leidinggevende kan bestanden toevoegen aan een gesprekscyclus. Deze zijn alleen te bekijken door een Leidinggevende en Medewerker.

Alleen een Leidinggevende kan bestanden van een Leidinggevende verwijderen.
Een Leidinggevende kan alleen bestanden publiek zetten.

Een Medewerker kan bestanden toevoegen aan zijn eigen gesprekscyclus. Deze zijn dan alleen te lezen door een Leidinggevende en de Medewerker zelf. Als een Medewerker de zichtbaarheid van het bestand op privé zet, dan is het bestand alleen voor hem zelf toegankelijk.


NB: Als een gesprekscyclus is afgesloten kunnen de daar aan gekoppelde bestanden niet meer verwijderd worden.
support@ddgc.nl
http://assets3.desk.com/
false
gesprekscyclus
Bezig met laden
seconden geleden
één minuut geleden
minuten geleden
een uur geleden
uur geleden
gisteren
dagen geleden
ongeveer
false
Ongeldige karakters gevonden
/customer/nl/portal/articles/autocomplete