Organisatiedeel bewerken

Laatst bijgewerkt: Feb 12, 2013 04:28PM CET
Een Beheerder of Leidinggevende mag een organisatiedeel bewerken. Ga hiervoor naar de pagina Organisatie.

Organisatie, pagina in het hoofdmenu

Selecteer hier het betreffende organisatiedeel en klik op het potlood icoontje om deze te bewerken.

Bewerk en selecteer het organisatiedeelU komt nu op de overzichtspagina van dit organisatiedeel. Hier kunt u verschillende gegevens aanpassen.

Contactgegevens bewerken
Bewerk de contactgegevens.

Leidinggevende(n) beheren
Deze functie is alleen bedoeld voor Beheerders. Selecteer hier wie Leidinggevende is van dit organisatiedeel.

Bestanden beheren
Selecteer, upload of verwijder hier bestanden die voor alle Medewerkers en Leidinggevenden van dit organisatiedeel beschikbaar zijn.

Verwijder organisatiedeel
Met deze optie kunt u het geselecteerde organisatiedeel verwijderen. De medewerkers in het organisatiedeel dienen eerst te worden verplaatst naar een ander organisatiedeel voordat het organisatiedeel verwijderd kan worden.

Tip: Zo voegt u een organisatiedeel toe. En heeft u de snelle zoekfunctie al ontdekt?