Mijn dashboard

Laatst bijgewerkt: Feb 27, 2013 03:17PM CET
Iedere gebruiker heeft twee dashboards; een algemeen en een persoonlijk dashboard. Het dashboard is een overzicht met taken, activiteiten en afspraken.

Het algemene dashboard is te vinden op de homepage Start en het persoonlijke dashboard op de pagina Mijn dossier.

Wat is het verschil?
Dashboard op de pagina Start
Op dit dashboard staan de algemene agendaitems, taken en activiteiten van de hele organisatie (die u mag zien), aangevuld met uw persoonlijke punten van aandacht.

Dashboard op de pagina Mijn dossier
Op dit dashboard staan alle agendaitems, taken en activiteiten die van belang zijn voor uw persoonlijke dossier (uw gesprekscyclus en eventueel competentieprofiel). Dit dashboard is belangrijker dan het dashboard op de homepage.

NB: De Beheerder krijgt de meeste dashboardmeldingen. De Leidinggevende krijgt op zijn beurt weer meer meldingen dan een Medewerker.