Leidinggevende - Beginnen in 3 stappen

Laatst bijgewerkt: Sep 19, 2012 05:47PM CEST
In drie stappen leert u de basis voor het starten met de Digitale Gesprekscyclus voor uw organisatie. U kunt als Leidinggevende gesprekscycli voor uw Medewerkers aanmaken, invullen, beoordelen en definitief opslaan.

1. Inloggen op de applicatie
  2. Medewerkers aanmaken
  3. Gesprekscyclus starten

1) Inloggen op de applicatie
De Beheerder van uw organisatie stuurt u een e-mail als uw account is aangemaakt. In deze e-mail treft u een link aan waarmee u uw eigen wachtwoord kunt instellen. Indien gewenst kunt u ook uw gebruikersnaam wijzigen.

Heeft u al inloggegevens? Dan kunt u op deze pagina inloggen. Tip: voeg deze pagina toe aan uw favorieten, dan hoeft u 'm niet te onthouden en kunt u hem snel bereiken.

2) Medewerkers aanmaken
Maak een Medewerker aan door in het hoofdmenu te klikken op Organisatie en daarna op de link in de rechterkant van het scherm Medewerker toevoegen.

Medewerker aan de Digitale Gesprekscyclus toevoegen

Vul de benodigde gegevens zo volledig mogelijk in en klik onderaan de pagina op Opslaan of Opslaan en nog iemand toevoegen.

3) Gesprekscyclus starten
Zit u nog in het onderdeel Persoonsgegevens van deze Medewerker? Klik dan aan de rechterkant op de knop Gesprekscyclus starten.

Bent u op een andere pagina? Zoek dan eerst de betreffende Medewerker op. Dat doet u het snelst via het zoekvenster rechtsboven op de pagina. Typ de eerste paar letters van de Medewerker in en selecteer de juiste persoon. U kunt de Medewerker die u zoekt ook vinden via de pagina Organisatie door te zoeken op de eerste paar letters van de naam of het betreffende organisatiedeel te selecteren.

De juiste persoon gevonden? Klik dan aan de rechterkant op de knop Gesprekscyclus starten.