Medewerker - Beginnen in 3 stappen

Laatst bijgewerkt: Jul 17, 2017 11:12PM CEST
In drie stappen leert u de basis van de Digitale Gesprekscyclus.

1. Inloggen op de applicatie
  2. Uw persoonsgegevens aanvullen
  3. Uw gesprekscyclus bekijken

1) Inloggen op de applicatie
De beheerder van uw organisatie stuurt u een e-mail als uw account is aangemaakt. In deze e-mail treft u een link aan waarmee u uw eigen wachtwoord kunt instellen. Indien gewenst kunt u ook uw gebruikersnaam wijzigen.

Heeft u al inloggegevens? Dan kunt u inloggen op de homepage van de Digitale Gesprekscyclus.

Tip: voeg deze pagina toe aan uw favorieten, dan hoeft u 'm niet te onthouden en kunt u hem snel bereiken.

2) Uw persoonsgegevens aanvullen
Link voor het bekijken van de persoonsgegevens
Zorg dat uw persoonsgegevens kloppen en zo volledig mogelijk zijn ingevuld.
Klik hiervoor (na te zijn ingelogd) rechtsbovenin op uw naam of klik via
Mijn dossier of het tabblad Persoonsgegevens. Aan de rechterkant kunt
u nu klikken op Gegevens wijzigen.

Vergeet na het doorvoeren van uw wijzigingen niet onderaan de pagina op Opslaan te klikken.

3) Uw gesprekscyclus bekijken
Uw Leidinggevende start uw gesprekscyclus en 't zou fijn zijn als diegene dit al gedaan heeft. Klik in het hoofdmenu op Mijn dossier om naar het Dashboard (verzamelbak) van uw gesprekscyclus te navigeren. Hier verschijnen afspraken en taken die voor u of uw gesprekscyclus van belang zijn.

Het eerste gespreksformulier staat naast het item 'Dashboard' en zal in veel gevallen een Doelstellingengesprek zijn. Klik er op om te kijken of u al aan de slag kunt. Zo ja, dan wijzen de instructies op de pagina voor zich.

Heeft u nog geen actieve gesprekscyclus?

Vraag dan of uw Leidinggevende uw gesprekscyclus wil starten.