Wachtwoord vergeten

Laatst bijgewerkt: Feb 12, 2018 05:44AM CET
Bent u uw wachtwoord vergeten? Geen probleem, dat overkomt de besten.

Ga naar https://app.ddgc.nl/login en klik op de link 'Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten'.

We sturen u uit veiligheidsoverwegingen géén nieuw wachtwoord per e-mail toe, maar na het invullen van uw e-mailadres sturen we u een e-mail met daarin een unieke link. Door op de link te klikken (die uit veiligheidsoverwegingen één week geldig is) kunt u zelf een nieuw wachtwoord (en eventueel gebruikersnaam) instellen.

Gaat er alsnog iets mis? Mail dan onze support via de link aan de rechterkant van deze pagina.