Persoonlijke bestanden afschermen

Laatst bijgewerkt: Aug 24, 2012 04:37PM CEST
Het is mogelijk om persoonlijke bestanden in uw dossier te uploaden. U wilt misschien een gesprekscyclusrapport van uw vorige werkgever bewaren, maar niet inzichtelijk maken voor uw leidinggevende. Deze bestanden vallen onder de sectie 'Persoonsgebonden bestanden'.

Via onderstaande 4 stappen kunt een bestand uploaden dat alleen voor u zichtbaar is en voor niemand anders.

1) Ga naar Mijn dossier in het hoofdmenu

Hoofdmenu - Mijn dossier

2) Ga in het submenu naar het tweede tabblad, Bestanden

Mijn dossier - Bestanden

3) Selecteer de Categorie persoonsgebonden en bij Zichtbaarheid alleen voor mij
Upload het bestand via de knop linksonderin.

Mijn dossier - Bestanden - Persoonsgebonden en Alleen voor mij

4) Nu wordt uw geselecteerde bestand geüpload
Anderen kunnen dit bestand niet zien, zelfs een Beheerder niet. Ook niet wanneer u account op inactief wordt gezet of verwijderd.

Mijn dossier - Bestanden - Persoonsgebonden - Afgeschermd bestand

Tip: Lees hier meer over een inactieve account.