Resultaat andere beoordelaars tonen

Laatst bijgewerkt: Nov 20, 2017 12:49PM CET
Als een Beheerder dit ingesteld heeft, kan een Leidinggevende er voor kiezen om resultaten van andere beoordelaars te zien. Deze resultaten zijn de ingevulde waarden op het competentieformulier van een Medewerker (en eventueel collega's bij 360° feedback), over de betreffende Medewerker.

De resultaten zijn misschien niet direct zichtbaar. Via de volgende twee stappen toont u ze.

1 - Zet de Resultaat andere beoordelaars tonen-schakelaar op 'Ja'.

Zet het schakelaartje op 'Ja'. Het schakelaartje ziet u onderaan in rechter menu.

2 - Klik de resultaten handmatig open via het 'toon resultaten' knopje in de indicator balk

Handmatig resultaten tonen via knopje in blauwe balk

In de blauwe balk zit een knopje, helemaal aan de rechterkant. Als u hier op klikt worden de resultaten van de andere beoordelaars (over dit competentie onderdeel) getoond. Dit knopje komt tevoorschijn wanneer u over de blauw balk gaat op elk competentie onderdeel.

NB: Ziet u geen 'toon resultaten' knopje? Dan zijn er nog geen definitief opgeslagen competentieprofielen aanwezig. Het kan ook zijn dat u als Leidinggevende geen rechten heeft om deze resultaten voortijdig te zien.

Als Medewerker ziet u de resultaten wanneer uw leidinggevende het profiel definitief heeft opgeslagen.