Competentieprofiel aan een Medewerker koppelen

Laatst bijgewerkt: Apr 22, 2013 05:01PM CEST
Een Leidinggevende kan een competentieprofiel aan een Medewerker koppelen. Dit kan alleen gebeuren wanneer er een actieve gesprekscyclus is.

1) Selecteer de medewerker
Gebruik de zoekfunctie rechtsbovenin de website of navigeer naar de persoon via Organisatie.

Zoeken via de organisatie pagina of de zoekfunctie

2) Controleer in het rechtermenu of er een actieve gesprekscyclus is
Zo nee, start een gesprekscyclus voor deze persoon.

3) Ga op het tabblad Gesprekscyclus naar het laatste item
Dit item heet standaard Competenties, maar deze naam is vrij in te stellen.

Gesprekscyclus - Competenties

4) Druk op de knop Selecteer en kies het gewenste competentieprofiel.
Scroll naar beneden en druk aan de linkerkant op de knop Selecteer.

5) Controleer of dit het juiste competentieprofiel is
Klik als dit het juiste competentieprofiel is op Selecteer competentieprofiel.

Nu is het competentieprofiel gekoppeld aan deze persoon. Een competentieprofiel kan op elk gewenst moment in de gesprekscyclus worden ingevuld. Ook kunnen er meerdere competentieprofielen in één cyclus worden doorlopen.