Overzicht gebruikersrollen en rechten

Laatst bijgewerkt: Mar 05, 2014 02:07PM CET
Er zijn drie gebruikersrollen in De Digitale Gesprekscyclus.

Gebruikersrollen en bijbehorende rechten
  M L B
Persoonsgegevens invullen
Bestanden uploaden (eigen dossier)
Bestanden uploaden (eigen afdeling)
Bestanden uploaden (hele organisatie)
Gespreksformulieren voor medewerkers (in eigen afdeling) aanmaken / definitief opslaan
Medewerkers (in eigen afdeling) toevoegen / beheren / verwijderen
Medewerkers (in hele organisatie) toevoegen / beheren / verwijderen
Organisatiedeel (onder eigen afdeling) toevoegen / beheren / verwijderen
Organisatiedeel (in hele organisatie) toevoegen / beheren / verwijderen

Rechten na aanzetten van bepaalde functionaliteiten
Sommige rechten komen pas aan de orde wanneer de Beheerder een bepaalde functie aan zet. Deze rechten staan hieronder en gelden voor zowel Medewerker, Leidinggevende als Beheerder.

• Eigen gespreksformulieren digitaal ondertekenen (voor gezien)
  • Eigen gespreksformulieren digitaal ondertekenen (voor gezien en akkoord)
  • Eigen gespreksformulieren aanvullen met eigen input
  • Collega's uitnodigen voor het invullen van het competentieprofiel

Combinatierollen zijn ook mogelijk.