Hoe start ik een gesprekscyclus?

Laatst bijgewerkt: Sep 13, 2018 10:39AM CEST
Allereerst opheldering over de gesprekscyclus:

• Een gesprekscyclus is altijd gekoppeld aan een persoon
  • Een gesprekscyclus kan alleen worden gestart door een Leidinggevende

De volgende stappen laten zien hoe een gesprekscyclus gestart wordt.

1) Selecteer de medewerker
Gebruik de zoekfunctie rechts bovenin de applicatie of navigeer naar de persoon via Organisatie.

Zoeken via de organisatie pagina of de zoekfunctie

Als het goed is wordt u door het systeem direct naar het tabblad 'gesprekscyclus' geleid van de betreffende medewerker. Alleen op dit tabblad kunt u een nieuwe cyclus starten
2) Klik op Gesprekscyclus starten (in het rechtermenu, onder de foto van de medewerker). Let o
Aan de rechterkant staat de knop Gesprekscyclus starten. Klik hier op en volg de aanwijzingen op het scherm. Dat was 't, de cyclus is nu gestart en u kunt beginnen met invullen.

Start een nieuwe gesprekscyclus

Help, ik zie die knop niet!

Ziet u de Gesprekscyclus starten-knop niet? Dan ziet u iets wat lijkt op onderstaand plaatje.

Medewerker met een actieve gesprekscyclus

Dit toont aan dat deze Medewerker al een gesprekscyclus heeft lopen. Voltooi of breek deze voortijdig af om een nieuwe gesprekscyclus te starten.