Hoe deel ik een bestand met mijn hele organisatie?

Laatst bijgewerkt: Nov 23, 2012 05:18PM CET
Bestanden kunnen worden gedeeld in de Digitale Gesprekscyclus. Dit kan op verschillende niveaus:

Medewerker - Leidinggevende
Leidinggevende - Betreffende organisatiedeel en de delen daaronder
Beheerder - Gehele organisatie, elk organisatiedeel

Let op: Een bestand delen met de gehele organisatie kunnen een Beheerder en een Leidinggevende met rechten over de hoofdorganisatie. Dit gaat als volgt.

1) Navigeer naar de pagina Organisatie

Hoofdmenu - Organisatie

2) Bewerk de hoofdorganisatie door te klikken op het potlood-icoontje van het bovenste item in de boomstructuur

Hoofdorganisatie in de boomstructuur

3) Klik in het rechtermenu op Bestanden

Organisatie bestanden beheren

4) Selecteer uw bestand en geef het desgewenst een andere naam
Als u geen naam opgeeft, dan krijgt het bestand zijn eigen titel als naam, inclusief de extensie (.doc bijvoorbeeld).

5) Klik op dezelfde pagina onderin op Opslaan om de bestanden voor iedereen in de organisatie beschikbaar te maken

Tip: Deze bestanden zijn door elke medewerker nu te bekijken via Mijn dossier » Bestanden. Als deze Beheerder wordt verwijderd uit de organisatie, dan blijven zijn geüploade bestanden (ten behoeve van de organisatie) staan.

Bestanden aan een organisatiedeel toevoegen
gaat op dezelfde manier.