Waarom zie ik niet al mijn collega's?

Laatst bijgewerkt: Aug 27, 2012 10:01AM CEST
De Digitale Gesprekscyclus maakt inzichtelijk hoe goed uw medewerkers (en indirect uw bedrijf of afdelingen) presteren op verschillende, zelf in te vullen punten. Dit gebeurt aan de hand van gespreksformulieren en competentieprofielen die worden ingevuld nadat ze zijn behandeld met de individuele personen in de organisatie.

Privacy boven alles
De applicatie is geen social media platform. Om de privacy van u en uw collega's te waarborgen hebben de gebruikers van de Digitale Gesprekscyclus alleen zicht op de mensen in de afdeling(en) waar ze in zitten, of waar Leidinggevenden het beheer over hebben. Hierdoor is het mogelijk dat u niet al uw collega's ziet.

De Beheerder is de enige persoon die iedereen in de afdeling kan zien (tenzij er een Leidinggevende is die de leiding heeft over de hoofdorganisatie of over alle losse organisatiedelen).

Let op: U kunt wel collega's uit de gehele organisatie selecteren voor het invullen van uw 360º competentieformulier.