SUPPORTCENTRUM

Supportcentrum

Wat is het verschil tussen 'Concept opslaan' en 'Definitief opslaan'?

Laatst bijgewerkt: Mar 23, 2018 11:52AM CET
Een Leidinggevende kan een gespreksformulier of competentieprofiel Concept opslaan of Definitief opslaan. Wat is precies het verschil?

Concept opslaan of Definitief opslaan of annuleren
 
Concept opslaan
Door te drukken op de knop Concept opslaan worden alle ingevulde waarden op het gespreksformulier of competentietest in de database opgeslagen. Wanneer u nu bijvoorbeeld uitlogt en een dag later weer inlogt, staan de gegevens van gisteren nog opgeslagen.

Het gespreksformulier is niet afgesloten en er kunnen nog dingen aan worden toegevoegd of worden aangepast.

 
Definitief opslaan
Wanneer u definitief opslaat legt u alle informatie op het gespreksformulier of competentieprofiel vast. Er kunnen geen wijzigingen meer worden aangebracht en het document wordt afgesloten voor verdere bewerking. Nu is er ruimte voor een volgend gespreksformulier.

Let op: Voordat u een document definitief opslaat hoort deze te zijn ingevuld, gecontroleerd en goedgekeurd. Is dat allemaal aan de orde? Dan kunt u het document Definitief opslaan.

U krijgt een extra check wanneer u als leidinggevende een gespreksformulier definitief opslaat. 'Weet u zeker dat u dit formulier definitief wilt opslaan?'. Mocht het formulier later toch nog bewerkt moeten worden, dan kan de beheerder van uw account het formulier alsnog terug in concept plaatsen. Aan dit terugplaatsen in concept door de beheerder zijn wel wat voorwaarden verbonden, bijvoorbeeld dat het volgende formulier niet óók al definitief is gemaakt en/of de betreffende cyclus nog niet is voltooid of afgebroken. Het terugplaatsen in concept door de beheerder kan op dit moment nog niet voor het competentieformulier.

De beheerder vindt de knop voor het weer terug in concept zetten, onderaan het formulier. Ben je beheerder maar geen leidinggevende? Dan kan je niet in het dossier van de betreffende medewerker. Maak jezelf dan leidinggevende van het organisatiedeel waar de medewerker zich bevindt. Vervolgens kan je het dossier zien en naar het formulier gaan en deze weer in concept zetten. Daarna kan je jezelf weer leidinggevende af maken. 
support@ddgc.nl
http://assets1.desk.com/
false
gesprekscyclus
Bezig met laden
seconden geleden
één minuut geleden
minuten geleden
een uur geleden
uur geleden
gisteren
dagen geleden
ongeveer
false
Ongeldige karakters gevonden
/customer/nl/portal/articles/autocomplete