SUPPORTCENTRUM

Supportcentrum

Is een 'Opgeslagen' formulier zichtbaar voor anderen?

Laatst bijgewerkt: Aug 24, 2017 12:37AM CEST
In de Digitale Gesprekscyclus kunnen formulieren in concept of definitief opgeslagen zijn. De status van het formulier bepaalt wie de inhoud van het formulier kan zijn of kan wijzigen.

Concept opslaan of Definitief opslaan of annuleren

Concept opgeslagen formulier

Een document dat is opgeslagen (en niet definitief is opgeslagen) is niet zichtbaar voor anderen. Een Leidinggevende hoeft dus niet bang te zijn dat een Medewerker de tussentijds ingevoerde waarden ziet.

Uitzonderingen
  • Wanneer een Medewerker in een afdeling zit met twee of meer Leidinggevenden, kunnen deze Leidinggevenden wel het document zien inclusief de ingevulde waarden. Dit kan echter geen kwaad aangezien ze met reden allebei Leidinggevende zijn van deze betreffende afdeling.
  • Als een Beheerder heeft ingesteld dat een Medewerker óók schrijfrechten heeft voor het betreffende gespreksformulier. In dit geval kan deze persoon ook het concept opgeslagen formulier zien.

Definitief opgeslagen formulier

Een definitief Opgeslagen formulier kan door zowel de leidinggevende als de medewerker worden bekeken, maar kan niet meer bewerkt worden. Een definitief opgeslagen formulier is alleen door de Leidinggevenden van de Medewerker in kwestie in te zien en door de Medewerker zelf.


Een Beheerder heeft geen leesrechten of schrijfrechten voor gespreksformulieren of competentieprofielen van Medewerkers in de Digitale Gesprekscyclus. Dit kan alleen wanneer deze persoon de rol Leidinggevende heeft voor het organisatiedeel waar de betreffende Medewerker aan gekoppeld is.

support@ddgc.nl
http://assets1.desk.com/
false
gesprekscyclus
Bezig met laden
seconden geleden
één minuut geleden
minuten geleden
een uur geleden
uur geleden
gisteren
dagen geleden
ongeveer
false
Ongeldige karakters gevonden
/customer/nl/portal/articles/autocomplete