Wij raden deze internetbrowser aan

Laatst bijgewerkt: Feb 02, 2017 10:19PM CET
De Digitale Gesprekscyclus heeft hard haar best gedaan om de applicatie op zoveel mogelijk browsers perfect werkend te krijgen. Gebruik altijd de meest recente versie van één van onderstaande browsers voor uw eigen online veiligheid en de beste gebruikerservaring met de applicatie.

Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Opera, Apple Safari

De meest gebruikte browsers die worden ondersteund door De Digitale Gesprekscyclus:

De Digitale Gesprekscyclus volgt de laatste standaarden op het gebied van het web, maar oudere versies van bepaalde browsers, zoals Internet Explorer van Microsoft, gaan hier niet goed mee om. Wij raden het gebruik van oudere browser versies dan ook af en leveren hier geen ondersteuning voor. Tevens is het voor uw eigen veiligheid online verstandig om de meest recente versie van uw internetbrowser te gebruiken.