Wanneer krijg ik e-mails?

Laatst bijgewerkt: Aug 24, 2017 01:05AM CEST

De Digitale Gesprekscyclus verstuurt automatisch of op basis van handelingen door gebruikers diverse e-mails. Onderstaand overzicht geeft inzicht in welke mails verstuurd worden naar aanleiding van een bepaalde handeling, instelling, datum of limiet.

Let op: sommige mails worden alleen verstuurd naar aanleiding van bepaalde instellingen zoals bijvoorbeeld 'accorderen'.

E-mails voor gespreksformulieren en competentieprofielen
Omschrijving e-mail Moment van verzenden
Medewerker krijgt een bevestiging inclusief een iCalendar bestand van zijn te bespreken competentieprofiel. Direct, bij aanwezige datum
Medewerker krijgt een uitnodiging voor de bespreking van een formulier met iCalendar bestand (voor een externe digitale agenda). Direct, na instellen (óf wijzigen) datum en tijd en aanvinken 'Uitnodiging versturen'
Medewerker wordt geattendeerd op een naderende afspraak uit een tekstveld met opvolging. 7 dagen van tevoren
Medewerker wordt geattendeerd op het feit dat zijn leidinggevende zijn competentieformulier definitief heeft opgeslagen en dat hij dit 'voor akkoord' dient te aan te merken. Direct, bij definitief opgeslagen competentieprofiel
Medewerker wordt geattendeerd op het feit dat zijn leidinggevende zijn competentieformulier definitief heeft opgeslagen en dat hij dit 'voor gezien' dient aan te merken. Direct, bij definitief opgeslagen competentieprofiel
Medewerker wordt geattendeerd op het feit dat zijn leidinggevende zijn gespreksformulier definitief heeft opgeslagen en dat hij dit 'voor akkoord' dient te aan te merken. Direct
Medewerker wordt geattendeerd op het feit dat zijn leidinggevende zijn gespreksformulier definitief heeft opgeslagen en dat hij dit 'voor gezien' dient aan te merken. Direct
Medewerker wordt herinnerd aan het feit dat hij volgende week een bespreking van een gespreksformulier heeft. 7 dagen van tevoren
Medewerker wordt herinnerd aan het invullen van zijn eigen competentieprofiel. 5 dagen van tevoren
Medewerker wordt uitgenodigd voor het invullen van zijn eigen competentieprofiel. Direct
Leidinggevende krijgt een bevestiging inclusief een iCalendar bestand van een te bespreken competentieprofiel. Direct, bij aanwezige datum
Leidinggevende krijgt een uitnodiging voor de bespreking van een formulier met iCalendar bestand (voor een externe digitale agenda). Direct, na instellen (óf wijzigen) datum en tijd en aanvinken 'Uitnodiging versturen'
Leidinggevende wordt herinnerd aan het feit dat hij volgende week een bespreking van een gespreksformulier heeft van een medewerker. 7 dagen van tevoren
Collega van betreffende medewerker wordt benaderd voor het invullen van een competentieprofiel. Direct
Collega van betreffende medewerker wordt herinnerd aan het invullen van een competentieprofiel. 5 dagen van tevoren
Collega van betreffende medewerker wordt via externe e-mail benaderd om voor de eerste maal een competentieprofiel in te vullen. Direct, na klikken op Opslaan op pagina 'Collega's 360°-feedback'
Collega van betreffende medewerker wordt via externe e-mail herinnerd om een competentieprofiel in te vullen. 5 dagen van tevoren

Inloggen
Omschrijving e-mail Moment van verzenden
Medewerker wordt verwelkomd en krijgt gebruiksinstructies voor de applicatie. Direct
Medewerker krijgt de aan zijn e-mailadres gekoppelde gebruikersnaam toegestuurd. Direct, na klikken op 'Gebruikersnaam vergeten'
Medewerker krijgt instructies over het instellen van een nieuw wachtwoord. Direct, na klikken op 'Wachtwoord vergeten'
Medewerker wordt verwelkomd en krijgt gebruiksinstructies voor de applicatie. Direct