Hoe upload ik een bestand in een organisatiedeel?

Laatst bijgewerkt: Nov 23, 2012 05:17PM CET
Leidinggenden kunnen bestanden uploaden in de organisatiedelen waar ze de rechten over hebben. Dit gaat zo.

1) Navigeer naar de pagina Organisatie

Hoofdmenu - Organisatie

2) Selecteer het betreffende organisatiedeel en klik op het potlood-icoontje

Hoofdorganisatie in de boomstructuur

3) Klik in het rechtermenu op Bestanden

Organisatie bestanden beheren

4) Selecteer uw bestand en geef het desgewenst een andere naam
Als u geen naam opgeeft, dan krijgt het bestand zijn eigen titel als naam, inclusief de extensie (.pdf bijvoorbeeld).

5) Klik op dezelfde pagina onderin op Opslaan om de bestanden aan het organisatiedeel te koppelen

Tip: Als de uploader wordt verwijderd uit de organisatie, dan blijven zijn geüploade bestanden (ten behoeve van de organisatie) staan. Bekijk hier hoe een bestand aan de hoofdorganisatie word toegevoegd.