Collega uitnodigen voor 360°-feedback terwijl diegene nog geen logingegevens heeft

Laatst bijgewerkt: Jan 04, 2013 02:58PM CET
Als uw organisatie gebruik maakt van 360°-feedback, kunnen collega's worden uitgenodigd om het competentieprofiel over de betreffende medewerker in te vullen. Bij het bevestigen van de genodigden worden direct e-mails naar deze mensen gestuurd.

Uitnodiging wordt verstuurd, ondanks het hebben of ontbreken van inloggegevens
Heeft u een collega uitgenodigd voor 360°-feedback, terwijl deze nog niet is uitgenodigd om een account aan te maken in de applicatie (nog geen inloggegevens heeft gekregen)? Dan krijgt deze persoon gewoon dit uitnodigingsmailtje.

U dient deze persoon zelf nog inloggegevens te sturen.