Iemand inloggegevens opsturen

Laatst bijgewerkt: Feb 26, 2016 02:59PM CET
Een leidinggevende of beheerder kan op de volgende manier een medewerker uitnodigen om (opnieuw) inloggegevens laten kiezen:

1. Ga naar de pagina van de medewerker
Zoek de persoon via 'Organisatie' of het zoekvenster.

Ga naar de pagina van de medewerker

2. Ga naar het tabblad 'Persoonsgegevens' van de medewerker

Tabblad persoonsgegevens in de HRM applicatie De Digitale Gesprekscyclus

3. Klik in het menu aan de rechterkantStuur opnieuw inloggegevens naar de HRM medewerker
op 'Inloggegevens opsturen'
Als u op deze link klikt, komt u op de pagina waar u daadwerkelijk de inloggegevens (opnieuw) kunt laten versturen naar de betreffende gebruiker.

4. Klik op de knop 'Versturen'
De medewerker krijgt nu een e-mailtje op het adres waar hij mee ingeschreven staat. In deze e-mail zit een link. De medewerker dient binnen vier weken op die link te klikken, anders verloopt deze.

De link is tevens maar één keer geldig.

Verstuur logingegevens naar de gebruiker van De Digitale Gesprekscyclus