Open vragen toevoegen aan een (360° feedback) competentieformulier

Zoals je gezien hebt in de voorgaande video’s, kun je 360° feedback activeren in De Digitale Gesprekscyclus op het competentieformulier. Zo’n formulier met competenties uitgewerkt in concrete gedragsvoorbeelden biedt inhoudelijke houvast aan medewerkers, leidinggevenden en collega’s bij het geven van zinvolle feedback. Per competentie kun je uiteraard ook een opmerking meegeven door middel van het tekstveld er direct onder.

Sinds enige tijd wordt er echter ook gevraagd om open vragen op het 360° feedback competentie formulier. Dat is weer een nieuwe ontwikkeling in het snel veranderende landschap van gespreksvoering in organisaties. Uiteraard gaan wij daar graag in mee en hebben we deze nieuwe functionaliteit ontwikkeld.

Heel in het kort uitgelegd. Een open vraag op een competentieformulier is eigenlijk gewoon een competentie zonder gedragsvoorbeelden. Je hoeft dan dus geen bolletjes in te vullen, maar alleen de tekstballon er onder.

Was die korte uitleg jou te kort? Dat snappen we uiteraard. In de onderstaande video laten we je daarom zien hoe je open vragen op het competentieformulier plaatst en die dus ook als 360° feedback kunt laten invullen.

Plaats een reactie