Instructie voor beheerders

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Hartelijk welkom bij de e-learning van De Digitale Gesprekscyclus!

Deze e-learning is bedoeld voor mensen die beheerder zijn of worden in De Digitale Gesprekscyclus applicatie namens hun organisatie. Mogelijk zijn jullie net klant geworden, of misschien ben jij bij een bestaande klant nieuw toegevoegd als beheerder van het systeem. In ieder geval fijn dat je de bediening van ons systeem probeert te doorgronden.

‘Oefen’ omgeving
Als onderdeel van de e-learning krijg je allerlei praktische opdrachten. Bijvoorbeeld om gebruikers toe te voegen en om een gesprekscyclus aan te passen. Uiteraard is het niet handig om dat in het ‘echte’ account van jullie organisatie te doen als dat al bestaat. Je krijgt daarom voor de e-learning tijdelijk een ‘oefen’ omgeving tot je beschikking om de opdrachten in uit te voeren. Deze ‘oefen’ omgeving maak je straks als eerste opdracht zelf aan en deze is dertig dagen te gebruiken. Zorg er dus voor dat je voor die tijd alle opdrachten af hebt. Let er ook goed op dat je de ‘oefen‘ omgeving niet door elkaar haalt met jullie ‘echte‘ omgeving wanneer je daar als beheerder ook al toegang toe hebt.

De ervaring leert dat het volledig doorlopen van het leerprogramma ongeveer zes uur duurt, afhankelijk van je handigheid met applicaties. Het is dus niet iets dat je ‘even in één of twee uurtjes doet’. Uiteraard kan je die tijd verdelen over meerdere dagen.

In onze algemene voorwaarden hebben wij met jullie afgesproken dat supportvragen vanuit jullie organisatie aan ons gesteld worden via een beheerder die de e-learning volledig heeft afgerond. Op die manier proberen wij er voor te zorgen dat er alleen echte technische issues aan ons voorgelegd worden en geen eenvoudige vragen over de werking van het systeem die ook in de handleiding (deze e-learning en het kenniscentrum) worden uitgelegd. Die onderlinge afspraak is uiteraard ook nodig om te zorgen dat we de meest voordelige applicatie in de markt kunnen blijven.

We wensen je heel veel succes met het doorlopen van de e-learning. Voor vragen en opmerkingen kun je ons altijd bereiken.

Het team van De Digitale Gesprekscyclus – support@ddgc.nl / 075-6702715

Opleiding Inhoud

Uitklappen