Wat is de Digitale Gesprekscyclus?

De Digitale Gesprekscyclus is een gebruiksvriendelijke webapplicatie waarin organisaties hun personeelsgesprekken kunnen vastleggen.

Iedere organisatie wil graag in gesprek zijn en blijven met haar medewerkers. Bijvoorbeeld om waardering uit te spreken, aandacht te geven, duidelijkheid te krijgen over de wederzijdse verwachtingen en/of om de ontwikkeling en het functioneren van de medewerker te bespreken. Deze gesprekken kunnen werkelijk over van alles gaan. 

De frequentie van deze gesprekken, hoe deze gesprekken genoemd worden en welke onderwerpen aan de orde komen – verschilt per organisatie. Op sommige plaatsen heeft het een formeel karakter en op andere plaatsen juist vrij informeel.

De Digitale Gesprekscyclus stelt jouw organisatie in staat om helemaal zelf te bepalen hoe het proces en in de inhoud van de gesprekscyclus bij jullie worden ingericht. Leidinggevenden en medewerkers kunnen de gesprekken voorbereiden en de verslagen maken in ‘de cloud’. Eventueel kunnen er competentieprofielen worden ingevuld en 360° feedback worden uitgezet.

Handige overzichten, een koppeling met je agenda en herinneringen per e-mail helpen om de personeelsgesprekken op de agenda te houden en de continue dialoog binnen jouw organisatie te stimuleren.

De onderstaande video geeft je een korte indruk.

Als je geïnteresseerd bent in een meer uitgebreide video rondleiding van ruim 20 minuten, vul dan dit formulier in op onze website en geef daar aan dat je geïnteresseerd bent in de screencast video. Je krijgt dan direct een e-mail met een link naar de betreffende video rondleiding.