Help, de link is verlopen!

Heb je een uitnodiging ontvangen om een gebruikersnaam en wachtwoord aan te maken? De betreffende link in dat bericht is om veiligheidsredenen maar vier weken geldig.

Is de link verlopen? Dit kun je zelf eenvoudig oplossen. Navigeer naar de inlogpagina en druk daar op de knop ‘wachtwoord vergeten‘. Vervolgens je e-mail invullen en bevestigen. Je krijgt dan alsnog een e-mail met een nieuwe link er in die weer vier weken geldig is. Zo heb je niemand anders nodig om het op te lossen.

Als jouw leidinggevende of de beheerder van jullie account je graag wil helpen met dit probleem, dan kan dat ook. De leidinggevende/beheerder kan een e-mail vanuit het systeem versturen waarmee iemand zijn gebruikersnaam en wachtwoord alsnog kan instellen. Daar staat ook die betreffende hyperlink in. Hij of zij doet dat door naar het tabblad persoonsgegevens van de betreffende medewerker te gaan en daar aan de rechterkant op de knop ‘inloggegevens opsturen’ te klikken. De leidinggevende ziet dan uiteraard ook direct met welk e-mail adres je bij ons bekend bent.

Plaats een reactie