Gebruikers deactiveren of verwijderen

In deze video laten we je zien hoe je gebruikers kunt activeren, deactiveren of verwijderen. Bijvoorbeeld handig om te weten wanneer jouw medewerkers uit dienst gaan.

Wist je dat? Gegevens van functioneringsgesprekken tot twee jaar na uitdiensttreding bewaard moeten worden.

2 gedachten over “Gebruikers deactiveren of verwijderen”

• Beste Elaine, dank voor je vraag. Wanneer je naar ‘organisatie’ navigeert in het hoofdmenu bovenaan als beheerder en dan vervolgens op ‘gebruikersoverzicht’ klikt aan de rechterzijde, dan kun je naar de tab ‘inactieve gebruikers’ gaan en daar een csv bestand downloaden. In dat bestand is per inactieve medewerker keurig te zien per welke datum deze medewerker inactief gemaakt is. Dat is niet exact hetzelfde als hetgeen je vraagt, maar het levert wel dezelfde informatie op. Wat veel klanten doen is een apart organisatiedeel aanmaken voor medewerkers uit dienst op jaartal. Dus ‘Uit dienst 2022’ voor de mensen die in 2022 uit dienst gaan, enzovoort. Op die manier heb je ook alles overzichtelijk georganiseerd.