Gebruikers deactiveren of verwijderen

In deze video laten we je zien hoe je gebruikers kunt activeren, deactiveren of verwijderen. Bijvoorbeeld handig om te weten wanneer jouw medewerkers uit dienst gaan.

 

Wist je dat? Gegevens van functioneringsgesprekken tot twee jaar na uitdiensttreding bewaard moeten worden.

Plaats een reactie