Het gebruikersoverzicht

Als beheerder kun je, wanneer je naar ‘organisatie’ in het hoofdmenu en dan naar ‘gebruikersoverzicht’ (1) navigeert, een overzicht zien van alle gebruikers. Je kunt daar op aparte tabbladen zien wie de status actief hebben en wie de status inactief hebben.

Je kunt eventueel ook een CSV bestand downloaden (2). In dat CSV bestand staan nog wat meer gegevens, bijvoorbeeld e-mail adressen, maar ook per welke datum men inactief geworden is.

Je kunt dat CSV bestand bijvoorbeeld gebruiken om te sorteren per organisatiedeel. Dan heb je in één keer een handig controle bestand voor iedereen die in De Digitale Gesprekscyclus staat, per afdeling. Je kunt dat CSV bestand bijvoorbeeld ook gebruiken om te zien wie er al meer dan twee jaar inactief is (uit dienst?) en daarom verwijderd kan worden. Zie de onderstaande schermafbeelding.